Introkurs.

I lager.
1 250 kr


Detta är en introduktionskurs in i flugfiske med tyngdpunkten på Nymffiske, du kommer att få lära dig en teknik som ger resultat fort, du behöver därmed inte ha några förkunskaper alls inom flugfiske.

I denna introduktionskurs kommer vi att gå igenom hur man kan tänka när man knyter riggar för olika ändamål, vi kommer gå igenom lättare insektslära och hur man väljer flugor efter insektsliv, detta kommer ge dig verktygen att lyckas även i helt nya vatten.

Du kommer få lära dig "läsa vatten" för att bli en duktigare fiskare.

Och framför allt du kommer troligen få fisk på flugspö (Lämnar dock inga garantier på det) 

Allt du behöver i fiskeväg ingår, lån av spö/rulle, tafsar flugor ja rubbet.


OBS! Det du kommer behöva är, Vadarbyxor/stövlar, vi kommer att vada en hel del, en vadarstav kan vara bra då ett par av åarna har en utmanande botten med mycket "Kattskallar" = handbolls stora lösa stenar.

Du kommer behöva nått att äta då jag inte kommer hantera denna del pga Corona viruset, jag kommer dock att bistå med Grill/ved för den som vill använda detta för att tillreda sin mat.

I området vi kommer befinna oss finns matvarubutik/bensinstation och pizzeria om man föredrar något av dessa.


På grund av Coroaviruset kan jag inte ta emot fler än 2 fiskare åt gången, vi kommer hålla avstånd och alla redskap kommer att vara desinficerade innan användning, är du sjuk så kan du avboka så nära som 1 timme innan kursstart.PuppaNymf (Natt)
1 250 kr