PuppaNymf (Natt)

I lager.
1 250 kr


Kväll/Natt med Fladdermöss, Nattsländor och förhoppningsvis ättokig fisk...

Början av Juli är högtid för fiske med Nattsländepuppor här i norr Falukommun, nattsländorna kläcker nu i stora mängder och får verkligen igång fisken.

Vi kommer att börja kvällen relativt sent, kring 21.00 och avslutar nångång mellan 0.30 -01.00 beroende på sikt etc.

För denna kurs bör du ha viss vana med flugfisket, du behöver ha vadat en del i dina dagar och det gäller att du är i relativt god form då mörkret ställer högre krav på fiskaren. 

Vi kommer att inleda kvällen med att knyta riggar, du bör ha minst ett par på fickan för att slippa knyta i mörker och jag kommer lära dig hur dessa bör/kan se ut, vi kommer diskutera flugmönster och lite hur du ska fiska dessa, vi kommer titta på hjälpmedel för mörkernymfning.

Detta fiske är fantastiskt skoj och ger minnen, träffar man dessutom rätt kan fisket vara galet bra !

Du behöver inte ha med någon utrustning om du inte vill, spön/rullar, linor,indikatorer,flugor och hela klabbet ordnar jag, du fixar vadarbyxor och en vadarstav och gärna vadarskor med nitade sulor.


Om du behöver äta något så kan jag bistå med Ved/grill, men pga Coronaviruset får du själv ta med det som ska ätas/drickas.


På grund av Coroaviruset kan jag inte ta emot fler än 2 fiskare åt gången, vi kommer hålla avstånd och alla redskap kommer att vara desinficerade innan användning, är du sjuk så kan du avboka så nära som 1 timme innan kursstart.


Introkurs.
1 250 kr